Om Mobile Tønsberg

Vi bryr oss

Hvor ofte kjøper du ny bil? Hvor langt kjører du?
Disse spørsmålene vil få mange ulike svar basert på hvem vi spør. Bilkjøp er en stor begivenhet, for vi kjøper ikke bil hver dag. Ofte er det den største investeringen vi gjør etter boligkjøp. Derfor har vi satt oss om mål at dere kunder skal være våre ambassadører. Det betyr at vi må jobbe hardt for å gi deg den beste kundeservicen. Det gjør vi gjennom våre verdier:

  • Profesjonalitet
  • Tydelighet
  • Pålitelighet
  • Trygghet

Om du trenger ny bil eller service, skal vi gjøre vårt for at du får en flott bilopplevelse. Om du skal ha ny bil, bruktbil eller en service, er vi et kompetansesenter for Opel i Tønsberg og omegn. Lett tilgjengelig rett ved hovedveien inn til Tønsberg.

De gode opplevelsene skal fortsette når du skal ha service eller reparasjoner. Teamet vårt er utdannet via Opel skolen og har meget stor kompetanse på andre bilmerker. Vi har siste type av feilsøkningsutstyr for din bilmodell.

Ingen handler bil hver dag. Kjøp av bil – ny eller brukt – er ikke som å handle melk og brød. For de fleste av oss er det en begivenhet, noe vi gleder oss til. Enten du har et entusiastisk eller mer praktisk forhold til bil, er det få som er likegyldige. For nordmenn flest er bilen viktig. Derfor synes vi som jobber hos Mobile Tønsberg at vi har "verdens viktigste jobb".

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet:

*
*
 
Captcha