Nybil Opel

Opel Insignia

Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Se mer av vårt Opel-utvalg

Vi kombinerer våre personlige erfaringer med forbrukernes for å gi dem en mer mobil og givende hverdag. Vi slutter aldri å fundere på nye og bærekraftige måter å påvirke – eller stimulere – folks liv på en positiv måte gjennom all kontakt de har med Opel-merket.

“Wir leben Autos” er vår lidenskap, vårt engasjement, vårt øye for detaljer, vårt ansvar, vår hensikt og – ja – vår selvsikkerhet

Fordi vi alle ønsker et bedre liv. Hver dag fokuserer vi på å gjøre reisen mer effektiv, behagelig og hyggelig på alle måter. Vi legger all vår teknologiske ekspertise i å lage rimelig teknologi for optimalisert sikkerhet og høyere ytelse. Vi finner allsidige løsninger til dine behov i den daglige kjøringen og gjør dem attraktive og spennende.

Du ønsker å se og føle kvaliteten på bilen du kjører. Derfor insisterer vi på å gjøre alle detaljer i bilen perfekt i form og funksjon. Dette er essensen av Opels nye designspråk uttrykt i mottoet "kunstneriske former møter tysk presisjon".